«

»

яну 29 2012

Разпечатай това Публикация

Липсваща пратка – какво да предприемем

Доставка от Англия

Снимка: Ikayama

Понякога получаваме запитвания от клиенти за това, че доставката им от Англия не е пристигнала или се е забавила. В някой случай, не можем да получим информация какво се е случило с дадена пратка, тъй като потребителят не ни е предоставил необходимата информация за да направим проверка.

За да можем да ви съдействаме на пълно, когато подавате сигнал за липсваща пратка е необходимо да следвате тези няколко стъпки:

  1. Изпратете ни вашето ID
  2. Кажете ни на коя тарифа сте изпратили вашата пратка – “Икономична” или “Премиум”.
  3. Посочете от кой магазин е пратката – ако може ни изпратете копие от фактурата.
  4. ВАЖНО! Изпратете ни Trackitg ID то на пратката.
  5. Проверете дали вашата пратка не е в раздел – “Пратки без ID
  6. Проверете за върната сума във вашата дебитна/кредитна карта – Ако по някаква причина вашата пратка е върната обратно на изпращача, то той ще е възстановил сумата за направената покупка.
Важно е да знаете, че пратките които са изпратени на адреса на тарифа “Икономична”  не могат да бъдат проверени преди да бъдат доставени в България! Ако правите поръчка с по-висока стойност то е добре да използвате тарифа “Премиум”. Също така е много важно да имате Tracking number на вашата пратка! Без него не можем да направим проверка за това дали дадена пратка е пристигнала в нашият склад по тарифа “Икономична”!

Какво да направим за да си спестим разочарованията?

 

Следващите няколко прости правила ще помогнат на вас да си спестите разочарованията от забавяне на пратки:
  1. Изписвайте точно адреса на тарифа “Икономична” – в случай, че адреса не съдържа задължителното London Spot Ltd. в адреса то ние по правни причини не можем да приемем пратката и тя ще бъде върната обратно на изпращача! За да видите как точно да изпишете адреса може да погледнете тази статия – “Важна информация…
  2. Използвайте тарифа “Премиум” за скъпи или важни пратки, както и за такива които искате да знаете дали са пристигнали. Използвайте този адрес и когато искате да сте сигурни, че изпращача е изпратил обещаното! Бихме ви препоръчали да използвате този адрес във всички случай когато пазарувате от Ebay и от не достатъчно доверени търговци!
  3. Пазете вашият тракинг номер! Чрез него ще можем да проверим дали пратката ви е била доставена до нашият адрес, дали не е върната заради неточен адрес или просто продавача ви е излъгал, че я е изпратил.
За тези от вас които ползват тарифа “Икономична” е необходимо да уточним, че чрез вашият Tracking number може да проверите дали пратката е доставена в склада ни! Във всички други случай, ще получите информация за вашата пратка след пристигането на нашият курс в България.

Постоянен линк към тази тема: http://blog.donesimi.com/01/2012/%d0%bb%d0%b8%d0%bf%d1%81%d0%b2%d0%b0%d1%89%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d1%82%d0%ba%d0%b0-%d0%ba%d0%b0%d0%ba%d0%b2%d0%be-%d0%b4%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%b5%d0%bc%d0%b5%d0%bc/

3 comments

  1. Стоян Димитров

    Не получих една пратка,била е изпратена на друг адрес в България .Не виня Donesimi.com,но моля който я е получил да се свърже с мен 0887949092.Кутийка с надпис ID: 2119,съдържание 2 компютърни чипа.

  2. prokopibg

    Изключително съм доволен, от начина по който реагираха от екипа на donesimi.com след като се получи изгубването на моята пратка.
    Пиша на всички клиенти на donesimi.com, че могат абсолютно да се доверят на тези професионалисти,
    а това е най-важното при тяхната сфера на действие.

  3. Andy

    И аз мога да потвърдя, че фирмата е коректна и няма да имате проблем с евентуална загубена пратка – можете да бъдете напълно спокойни в това отношение!

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *


+ осем = 17

Обява в Donesimi.com – Market – няколко прости правила

Ако след като сте получили своята пратка от Англия сте решили да я пуснете в секцията за малки обяви на...

Затвори