«

»

яну 13 2012

Разпечатай това Публикация

От днес сайта за доставки от Англия – Donesimi.com стартира още една нова услуга.

Доставки от Англия - Donesimi.com

снимка: Monica's Dad

На всеки един от вас се е случвало доставката му от Англия да не е точно това, което е очаквал. Понякога, не сме уцелили точният размер, друг път се оказва, че дрехата, която изглежда толкова добре, не е дрехата която пасва точно на нашето тяло. В този случай имаме два избора – или да я захвърлим някъде, непотребна в гардероба, или да се опитаме да я продадем.

И понеже в Donesimi.com се стремим да даваме все повече възможности на нашите клиенти, решихме да стартираме услуга, която ще позволи на всички да продават, купуват или разменят стоки.

*Важно: В магазина могат да търгуват и потребители, които не са използвали услугите на Donesimi.com за доставка от Англия, но са се регистрирали в сайта!


Какво може да правите в Donesimi market

 

1. Ще може да търгувате неограничен обем стоки.

Всеки регистриран потребител, може да предлага за продажба неограничен обем продукти. Достатъчно е само да влезете в секцията “Магазини” и да пуснете нова обява.

2. Да купувате стоки

Може да закупите всеки един продукт от обявените.

3. Да разменяте стоки

Може да размените стоки помежду си.

За всички потребители, които искат да популяризират продукта или продуктите, които предлагат сме предвидили възможност да споделят своята обява в най-разпространените социални мрежи – Facebook и Twitter.

Също така, сме предвидили седмичен бюлетин, в които ще намерите последните публикувани обяви и който ще ви даде възможност да следите винаги да сте в крак с нещата, които се предлагат в Donesimi.com – market.

В нашият Маркет сме се опитали да дадем голяма възможност на потребителите да търгуват по между си, без да са зависими пряко от нашият сайт!  Маркета на Donesmi дава големи възможност да популяризирате вашите продукти, можете да обхванете една голяма аудитория, която желае да купува различни интересни стоки и продукти.

Съвсем скоро е предвидено да бъдат въведени и някои нови функционалности, които да позволят по-свободното търгуване със стоки, а също така и да  се възползвате от някои допълнителни възможности за по-изгодни доставки.

Най-важното е, че публикуването и продажбите в сайта са безплатни!

И тъй като всяко начало е трудно, възможно е в процеса на стартиране на услугата да се появят известни трудности. Ще се радваме да споделите с нас какво ви е затруднило в използването на маркета. Нещата, които ви тревожат или функционалности, които искате да добавим!

За нас е много важно всички наши потребители да получават от нас това, което очакват и по тази причина не се колебайте да ни пишете за това, което искате да видите като функционалност в нашият маркет! Ще се радваме да чуем вашето мнение!

Очаквайте съвсем скоро и ръководство за това, как да използвате отделните функционалности на сайта, както и серия от статии как най-добре да се възползвате от възможностите на нашият маркет за да продавате своите продукти.

ВАЖНО!

Donesimi.com market е само за продукти! В секцията не могат да се публикуват обяви за услуги!

Постоянен линк към тази тема: http://blog.donesimi.com/01/2012/%d0%be%d1%82-%d0%b4%d0%bd%d0%b5%d1%81-%d1%81%d0%b0%d0%b9%d1%82%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%b4%d0%be%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%b2%d0%ba%d0%b8-%d0%be%d1%82-%d0%b0%d0%bd%d0%b3%d0%bb%d0%b8%d1%8f-donesimi-com/

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *


седем − = 5

Какво е Donesimi.com – MARKET

С две думи, така наречения от нас MARKET, е платформа за безплатни обяви. В нея потребителите могат да публикуват стоки,...

Затвори