«

»

мар 26 2012

Разпечатай това Публикация

Загубена ли е моята пратка? Често допускани грешки.

 

Голям брой от телефонните обаждания и е-майлите, които получаваме са относно “липсваща пратка” при доставка от Англия. Разбираме притеснението на потребителите на Donesimi.com, но в повечето случаи то е неоснователно.

Ето какви са най-честите случаи:

1. Пратката технологично не е възможно да е пристигне в толкова кратък срок, но клиента е твърде нетърпелив и започва да пита за нея. Всички пратки потеглят вторник и петък, но не в края на деня, а в ранния следобед. Пратките пристигнали във вторник вечерта потеглят в петък!

2. Пратката не е адресирана правилно. Потребителя е посочил неговото име, вместо NORSK LONDON SPOT, при което колегите от NORSK не са приели пратката, а са я върнали към подателя или са я приели и отбелязали като неидентифицирана пратка.

3. Все по-често засичаме пратки, които са с грешно написано от подателя ID. Пример: Вместо 3710 подателя е написал 3170. В такива случаи разчитаме само на съвеста на потребителите на Donesimi.com, да ни информират, за пратка, която не е била за тях. За радост, такива потребители има!

4. Не на последно място – пратката е пристигнала без ID, след което сме я заснели и публикували в секцията ПРАТКИ БЕЗ ID на сайта. В склада ни все още има пратки от няколко месеца, които никой не е потърсил.

Това не означава, че не могат да бъдат допуснати грешки. Ще приемем всеки сигнал от клиент, просто бихме искали да знаете, какво да проверите, преди да ни пишете, тъй като проверката на всеки отделен случай ни отделя от другите ни задължения.

Когато ни пишете, моля да посочвате номер за проследяване, какво е съдържанието на пратката и ориентировъчна дата на изпращане от подателя.

 

Постоянен линк към тази тема: http://blog.donesimi.com/03/2012/%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d1%83%d0%b1%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d0%bb%d0%b8-%d0%b5-%d0%bc%d0%be%d1%8f%d1%82%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d1%82%d0%ba%d0%b0-%d1%87%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%be-%d0%b4%d0%be%d0%bf%d1%83%d1%81/

2 comments

  1. G.

    В тази връзка, какво се случва с пратките, които са потеглили на 20.3 и 23.3?

    1. Donesimi.com

      Здравейте, пратките са обработени, вписани в нашата система и след това са предадени на Еконт. За конкретно запитване за товарителница може да ни пишете на имейла.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *


− пет = 1

Детски дрехи от Англия, какви са ползите да пазаруваме от английските магазини

Ако сте млада майка сигурно, се чудите струва ли си труда да поръчвате детски дрехи от Англия, при положение, че...

Затвори