«

»

мар 20 2012

Разпечатай това Публикация

Детски дрехи от Англия, какви са ползите да пазаруваме от английските магазини

Детски дрехи

Детски дрехи от Англия

Ако сте млада майка сигурно, се чудите струва ли си труда да поръчвате детски дрехи от Англия, при положение, че в България също има голям брой магазини. За да покажем каква е изгодата от това ето един кратък списък с предимствата да поръчвате онлайн.


1. Качество

Ако за вас е важно детето ви да получава най-високо качество на дрехите, то това е вашата възможност да го получите. Когато става дума за детски дрехи, то е много важно да сте сигурни, че материалите които са вложени са наистина качествени! В противен случай е възможно вашето дете да получи неприятно дразнене, а в най-лошият случай да се появи и някоя алергия. За щастие, в Англия качеството се следи много по добре от колкото в България.

2. Цена

Въпреки, че големите марки като Next и Mothercare вече имат представителство в България, все още цените им са доста високи. Това от една страна е породено от малкият обем продажби които се реализират тук и от голямото ДДС. За разлика от България, в Англия детските дрехи се ползват с далеч по малко ДДС.

3. Разнообразие

Големият брой магазини в Англия в предпоставка за по голям избор. Имате възможност да избирате както от маркови бебешки дрехи, така и от такива които да съответстват на вашият бюджет.
Освен детски и бебешки дрехи, може да напазарувате голям брой аксесоари за вашето дете, и накрая да получите екстри като отстъпки за следващо пазаруване, безплатна доставка до нашият склад и ред други.

Ако сте решили да пазарувате от Англия но не знаете от кой магазин да го направите ето списък с най-популярните такива за детски и бебешки дрехи и стоки:

http://www.mothercare.com/ – най-големият онлайн магазин за детски дрехи
http://www.mamasandpapas.com/  - вторият и много популярен магазин в Англия за бебешки и детски дрехи и аксесоари.
http://www.kiddicare.com – бебешки колички.

А за тези от вас които се интересуват и от други онлайн магазини в Англия – може да кликнете тук за списък с магазините в Англия.

Постоянен линк към тази тема: http://blog.donesimi.com/03/2012/%d0%b4%d0%b5%d1%82%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%b4%d1%80%d0%b5%d1%85%d0%b8-%d0%be%d1%82-%d0%b0%d0%bd%d0%b3%d0%bb%d0%b8%d1%8f-%d0%ba%d0%b0%d0%ba%d0%b2%d0%b8-%d1%81%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%b7%d0%b8%d1%82/

4 comments

Skip to comment form

  1. Лидия Иванова

    Въпроса е защо да не пазаруваме от Англия,няма такава причина стоките са евтини и много по качествени от тези на българския пазар

  2. Хрисриана Бикова

    И на Българския пазар вече се предлагат качествени стоки на добри цени

  3. Щастлива Мама

    Аз пазарувам вече 4-5 пъти английски дрехи от http://www.dunstarltd.com/ и съм много щастлива с коректността на въпросния сайт, който е от Варна.

    Поздрави на всички мами ;-) )

  4. Йонка Димитрова

    Вярно е че на българския пазар има и качествени дрехи но са доста по скъпи ,от англииския магазин е много по-изгодно

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *


седем × 9 =

Най-популярните магазини в Англия

Много от потребителите, използващи нашите услуги за пазаруване и доставка от Англия, ни питат, “От кои магазини можем да поръчваме...

Затвори