«

»

авг 31 2012

Разпечатай това Публикация

Уведомяване със SMS при получаване на пратка в Англия и България.

Уведомяване с SMS

Уведомяване с SMS

Кога и какви sms съобщения получавате от Donesimi.com?

Когато получите пратка в склада ни във Великобритания, тя се приема, складира и описва. Този опис се извършва за всички пратки, като служителите идентифицират получателите по посочените на етикета ID или Section.

На следващия работен ден, този опис се въвежда в системата на Donesimi.com, като при въвеждането на пратката, системата изпраща автоматично генерирано sms съобщение до клиента.

Това означава, че пратката Ви е пристигнала в склада във Великобритания ден по-рано!

В клиентския профил всички пратки са вписани с точните си дати на получаване.

Следващото съобщение, което трябва да получите е, когато пратката Ви пристигне в офис на Еконт. При подготвянето на товарителниците на пратките се вписва телефонния номер на клиента, който служи за уведомяване за пристигнала пратка. В повечето случаи, куриерската фирма уведомява клиентите за получена пратка, но в някои редки случаи, вероятно по технически причини, това не става.

Силно препоръчваме, да следите графика за разнос на пратките на Donesimi.com и да проверите по телефона или на място в посочения офис на Еконт за Вашата пратка! Вероятно тя вече Ви очаква там.

Постоянен линк към тази тема: http://blog.donesimi.com/08/2012/%d1%83%d0%b2%d0%b5%d0%b4%d0%be%d0%bc%d1%8f%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d1%81%d1%8a%d1%81-sms-%d0%bf%d1%80%d0%b8-%d0%bf%d0%be%d0%bb%d1%83%d1%87%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%80/

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *


четири − = 2

Взимане на стока от адрес
Взимане на стока от адрес във Великобритания

По-голямата част от стоките, които клиентите на www.donesimi.com пазаруват са досаттъчно леки, за да бъдат изпратени директно до склада ни...

Затвори