«

»

сеп 18 2012

Разпечатай това Публикация

Превоз на личен багаж от Великобритания.

Транспорт на личен багаж

Транспорт на личен багаж

Много от нашите потребители са живели във Великобритания или имат роднини, които искат да им изпратят лични вещи или подаръци. За целта им трябва евтин метод за превоз на стоки до адрес в България.

Може да разчитате на www.donesimi.com и за този тип услуга.

Ако желаете, може да доставите лично стоките, които искате да превозим, на адреса на склада във Великобритания.

За целта, поставете импровизиран етикет върху всяка отделна пратка, която искате да се транспортира. Етикета трябва да е оформен по същия начин, както бихте го направили, ако изпращате стоката чрез пощенска/куриерска услуга, а именно:

NORSK LONDON SPOT

2 WILLOW RD, SECTION XXXX (тук попълвате номера на потребителя, до който искате да доставим стоките)

Slough, SL30BS

Склада се намира в непосредствена близост до международно летище Heathrow.

Летище Heathrow

Летище Heathrow

 

Стоките можете да оставите на служителите на рецепцията.

 

Входа на Norsk

Входа на Norsk

 

След предаването на стоката, с нея се процедира по стандартния начин. Пратката потегля със следващия курс, като доставката и до България може да отнеме между 5 и 8 работни дни.

 

Постоянен линк към тази тема: http://blog.donesimi.com/09/2012/%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b2%d0%be%d0%b7-%d0%bd%d0%b0-%d0%bb%d0%b8%d1%87%d0%b5%d0%bd-%d0%b1%d0%b0%d0%b3%d0%b0%d0%b6-%d0%be%d1%82-%d0%b2%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d0%ba%d0%be%d0%b1%d1%80%d0%b8%d1%82%d0%b0%d0%bd/

4 comments

Skip to comment form

 1. Александър Дамянов

  Добър ден,
  имам личен багаж, който искам да го транспортирам до България. Няма как да доставя багажа си до адреса ви в Лондон, понеже нямам кола. Има ли нчин в който вие да дойдете да го вземете и колко ще струва?
  Адреса ми е: UK, Cambridge, 6 Hope Street, CB1 3NA
  Благодаря ви предварително.

  1. Donesimi.com

   Здравейте,

   Можем да вземем багажа от посочения от Вас адрес. Моля изпратете запитване на Info@donesimi.com, за да можем да Ви върнем отговор.

 2. Stefka

  Колко ще струва пратка около 10-15 кг, за да я изпратя до БГ. Живея в MK14 7BP. Нямам кола, колко ще се оскъши идването до адреса ми и до адреса в БГ ли ще бъде доставена пратката. Благодаря предварително.

  1. Daniel G.

   Здравейте,

   Взимането от адрес на пратка с тегло до 15 кг и доставката и до склада на http://www.donesimi.com във Великобртания е 9.54 GBP. Транспорта се осъществява с куриерска фирма City Link, като взимането може да бъде изпълнено всеки работен ден между 9 и 17:30 ч.

   Доставката до България по новата Тарифа Икономична би била 41.00 лв., като можете да изберете дали пратката да се достави до желан от Вас адрес или офис на Еконт.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *


три − = 1

Митници
Трябва ли да плащам МИТО и ДДС ако пратката ми пристига от страна извън EU?

Както знаете, България, както и Великобритания, са част от Европейски съюз, т.е. независимо дали пратката ще влезе през България, Англия,...

Затвори