«

»

яну 05 2012

Разпечатай това Публикация

Забавяне на пратки, поръчани преди Нова година.

Забавяне

Забавяне

В Donesimi.com се опитваме да извършваме услугите си качествено и своевременно, но понякога непредвидени обстоятелства възпрепятстват това.

Множество клиенти закупиха стоки и ги изпратиха до складовете на Donesimi.com, като очакваха те да пристигнат в България за Коледните или Новогодишните празници.

Последния курс потегли от Великобритания непосредствено след Коледа, като пратките от него бяха доставени на клиентите на 30 и 31 ДЕКЕМВРИ 2011 г.

За съжаление, много тези пратки, които не успяха да потеглят с този курс, ще пристигнат в България със следващия курс, който потегля следобеда на 7 ЯНУАРИ 2012 г., като се очаква пратките от него да бъдат доставени на клиентите около 13 и 14 ЯНУАРИ 2012 г.

Забавянето е в следствие на независещи от Donesimi.com причини, за което се извиняваме.

 

Постоянен линк към тази тема: http://blog.donesimi.com/01/2012/%d0%b7%d0%b0%d0%b1%d0%b0%d0%b2%d1%8f%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d1%82%d0%ba%d0%b8-%d0%bf%d0%be%d1%80%d1%8a%d1%87%d0%b0%d0%bd%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%b8-%d0%bd%d0%be%d0%b2/

6 comments

Skip to comment form

 1. момчил

  има ли решение ако магазина приема плащане само с регистрирани в англия кредитни карти?

  1. Даниел Здравков

   Здравейте,

   За съжаление, въпреки опитите ни, не можем да предложим достатъчно стабилна схема за плащане с карта издадена във Великобритания.

   Вариант за заобикаляне на този проблем е, извършване на поръчката по телефона. В повечето случаи са предоставени toll free номера, които можете да наберете безплатно през Skype или друга VoIP програма.

   Ако желаете, можете да ни предоставите информация за конкретната покупка, която искате да направите, на емайл info@donesimi.com , а ние да се опитаме да измислим решение.

 2. Снежка Пенева

  Хора, много несериозно това… Аз уж да не досаждам не звъня по телефона, ама нали на 7ми са тръгнали от Англия, та утре е 13ти вече, голямо пътуване пътуват, да не споменавам, че аз лично чакам пратка която е диспатчната на 17ти декември… Убедена съм, че има много сериозни независещи от вас препятсвия, ама поне си направете труда да напишете какви са те и какво сте предприели зада ги елиминирате. Нищо лично, наистина.

 3. Daniel G.

  Здравейте,

  Пратките ще са при нас на 13-ти, т.е. утре, при нас за обработка.

  Проблема при транспортирането бе с последния курс от края на 2011-та година. Имахме проблем с него, затова се получи пропуск от един курс.

  Курса от 7-ми пристига на 13-ти, което е точно по график.

  От тук нататък курсовете ще бъдат редовни.

  Съжаляваме за причиненото неудобство.

 4. Just Me

  Здравейте има ли някаква вероятност да получа пратката си днес или поне утре ? В кутията ми пишеше очакван разнос 6-11 януари днес сме 13-ти , а и измина почти месец откакто са я доставили в склада ви .

 5. Just Me

  Да не говорим ,че избрах по-скъпата ви тарифа за да получа пратката си на време ,но явно това няма голямо значение .Моля ви поне променете дадения срок за доставка в сайта или ако може осведомявайте клиентите по e-mail за реалния срок и възникнали проблеми .

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *


седем − = 6

Laredoute – доставка от Англия

Благодарение на посредника за онлайн пазаруване от Англия - Donesimi.com може да пазарувате от Английската версия на сайта Laredoute.  Сайта е един от...

Затвори