«

»

яну 18 2012

Разпечатай това Публикация

Обява в Donesimi.com – Market – няколко прости правила

Доставка от Англия - обяви в Donesimi.com маркет

Снимка: ilamont.com

Ако след като сте получили своята пратка от Англия сте решили да я пуснете в секцията за малки обяви на Donesimi.com то следващите няколко правила ще ви помогнат да я оформите така, че да достигне до възможно най-голям брой потребители.

  1. Използвайте описание на български
    Използвайте описание на Български. Когато даден потребител търси малка обява в сайта, той в 90% от случаите ще използва търсене на български.
  1. Използвайте точно и описателно заглавие на обявата
    Точното заглави ще помогне на потребителите да намеря лесно вашата обява. Тъй като търсенето в Donesimiмаркет използва първо заглавието за да открие търсената от вас обява то е желателно още в самото заглаве да опишете какво точно предлагате.

    Пример:
    “Дамски ботуши, естествена кожа, закупени от Ла Редут. Ботушите са нови и не са носени.”

    По този начин освен за потребителите на сайта правите и подходящо заглавие за търсене в Google и е много вероятно, ако даден потребител търси да си закупи точно такива ботуши да попадне именно на вашата обява.

  1. Дайте точните характеристики на продукта в описанието
    Опишете подробно характеристиките на продукта. Посочете неговият размер, цвят, състояние както и останалите характеристики. Отделяйки време за това да направите точно и подробно описание ще спестите много усилия в последствие. С точно описание ще си спестите отговорите на много email-и изпратени от потребителити които са харесали вашата малка обява, но искащи по подробно описание на дадената стока.
  1. Посочете дали предлагате някакви “екстри”
    Ако предлагате “безплатна доставка”, “размяна” или нещо друго специфично за предлаганият продукт е добре да го опишете в отделен абзац. Ако може да го оформите в началото на обявата, ще привлечете повече внимание от страна на потенциалният купувач.
  2. Добавете снимка
    Една снимка казва повече от хиляда думи! Добавете подходяща снимка на предлаганият от вас продукт. Покажете го от възможно най-много страни, покажете уникалните му качества! Ползвайте изображения с добро качество за да може потребителите ясно да виждат какъв точно продукт предлагате и в какво състояние!
  3. Споделете чрез бутоните за споделяне във Facebook и Twitter
    Използвайте бутоните за социално споделяне! Нека вашите приятели във Facebook и Twitter знаят какво предлагате! Доста често та са вашите най-сигурни купувачи!

 

Макар и прости, тези правила ще ви помогнат по лесно да структурирате вашата обява и да достигнете до по голям брой хора които да я прегледат. Опитайте се да се поставите на мястото на купувача, и да разберете кое е нещото което ще ви накара да купите именно този продукт! Задайте си въпроса какво не откривате в тази обява и допълнете тази информация.

Прегледайте другите обяви в сайта и в категорията в която влиза вашият продукт и вижте с какво той превъзхожда тези на вашите конкуренти.  Наблегнете именно на тези качества като ги поставите в отделен абзац в обявата!

Надяваме се, че Donesimi.com – Маркет, ще ви помогнат да направите много успешни сделки с продуктите които са били доставени от Англия чрез Donesimi.com.

Ако искате да получавате още полезна информация, новини и кодове за отстъпка, моля не забравяйте да се абонирате за нашият бюлетин!

Абонирайте се за последните новости от Donesimi.com

Постоянен линк към тази тема: http://blog.donesimi.com/01/2012/%d0%be%d0%b1%d1%8f%d0%b2%d0%b0-%d0%b2-donesimi-com-market-%d0%bd%d1%8f%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%ba%d0%be-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%81%d1%82%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b8%d0%bb%d0%b0/

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *


едно + = 7

Donesimi.com – вашето мнение е важно!

  Здравейте, Тъй като за нас е важно да знаем вашето мнение за нашите услуги, а също така ще се...

Затвори