«

»

мар 10 2012

Разпечатай това Публикация

Относно новия и единствен адрес

Нов адрес

Нов адрес в Donesimi.com

Вероятно сте получили е-мейл от нас, относно промяната на адреса по Тарифа Икономична. Сигурно повечето от вас си задават въпроси относно това, дали ще последва нова промяна, защо вече няма Премиум адрес, каква е разликата между  адресите и т.н.

Ето защо променихме начина си на работа:

- Започваме работа с нов партньор от Великобритания, а имено NORSK EUROPEAN WHOLESALE, който е тясно специализиран в съхранение и спедиция на стоки.

- По-добрата локация на новия адрес по Тарифа икономична, ще позволи да се извършват 2 курса на седмица (всеки вторник и петък), като това значително ще скъси сроковете за доставка до клиентите (около 7 дни)

- По-бързото обработване и транспортиране на стоките във Великобритания на Икономичнния адрес (тарифа) ни накара, да се откажем от поддържането на Премиум адрес.

 

Относно новия адрес:

NORSK LONDON SPOT  - име на получателя
Unit 2, Willow road – адрес на склада
Section XXXX – вашето ID прикрито като част от адреса
Slough, Berkshire – град и провинция (city/town и county)
SL3 0BS – пощенски код

079 03992660 - телефон за контакт във Великобритания

Склада се намира в град Slough, county Berkshire, непосредствено до летище Heathrow, на 30 км западно от Централен Лондон.

 

Постоянен линк към тази тема: http://blog.donesimi.com/03/2012/%d0%be%d1%82%d0%bd%d0%be%d1%81%d0%bd%d0%be-%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8%d1%8f-%d0%b8-%d0%b5%d0%b4%d0%b8%d0%bd%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b5%d0%bd-%d0%b0%d0%b4%d1%80%d0%b5%d1%81/

2 comments

  1. стоян

    Здравейте. имам едно въпросче за доставката от новия Ви адрес. колко време е нужно на колата, която тръгва в петък да пристигне в София, ако времето е добро и няма спънки по пътя? Пише около 1 седмица. това означава ли, че по план трябва другия петък да е в София и понеделник хората да си получат поръчките?

  2. Donesimi.com

    Здравейте,

    Курсовете потеглят от Англия всеки вторник и петък, но не в края на деня. Това означава, че в ранния следобед, колегите взимат всички пратки, описват ги и ги палетизират. Пратки пристигнали след този момент остават за следващия курс. Т.е. курсовете са потеглят вторник и петък около обед.

    След като потеглят, курсовете пристигат при нас обикновено на 7-мия ден (понякога и за 4-5 дни), след което ги обработваме и предаваме на куриерската фирма.

    Клиента получава пратките си около 8-ия ден.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *


+ 3 = единайсет

Какво се случи в последните 3 дни (13,14,15 ФЕВРУАРИ).

Бихме искали да обясним какво се случи в последните 3 дни и защо повечето от клиентите ни не успяха да...

Затвори