«

»

апр 22 2012

Разпечатай това Публикация

Валидиране на потребителски адреси

С цел подобряване на услугата, която Donesimi.com предоставя, въведохме нов начин за изписване на адресите на потребителите.

Адреса, който даден потребител (новорегистрирал се или с вече съществуваща регистрация) въведе в полетата, ще бъде автоматично валидиран спрямо базата данни на Еконт със съществуващи адреси на територията на страната.

Промяната води до по-бързо обработване на пратките, което би скъсило времето за доставка на пратките до клиентите, както и своевременно актуализиране на офисите на Еконт в странта.

Потребителите, който тепърва се регистрират в Donesimi.com ще видят само новия формат за въвеждане на адрес:

Екипа на Donesimi.com започва поетапно валидиране на всички потребителски адреси. Ако желаете, можете сам да валидирате адреса си, като влезете в профила си в сайта.

В горната част ще видите адреса, по начина по който сте го въвели, когато първоначално сте се регистрирали, а от долната страна, начина, по който трябва да бъде вписан от този момент. След като въведете адреса по новия формат, горния адреса вече няма да се показва.

Моля, въвеждайте адреса в последователност: ГРАД > УЛИЦА (или квартал), тъй като системата проверява дали улицата е валидна за съответния град.

Задължителните полета са НАСЕЛЕНО МЯСТО, УЛИЦА и НОМЕР и/или КВАРТАЛ и НОМЕР НА БЛОК.

Моля, не се колебайте да се свържите с нас, ако срещате затруднения или грешки в начина на работа на сайта.

 

 

Постоянен линк към тази тема: http://blog.donesimi.com/04/2012/%d0%b2%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d0%b4%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d1%82%d1%80%d0%b5%d0%b1%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%bb%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%b0%d0%b4%d1%80%d0%b5%d1%81%d0%b8/

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *


четири × = 36

Пускане на асистирана поръчка от Sportsdirect.com през Donesimi.com

За да направите поръчка от Sportsdirect.com през Donesimi.com, трябва да следвате няколко лесни стъпки: Регистрирате се в donesimi.com Отивате в раздел...

Затвори