«

»

мар 18 2012

Разпечатай това Публикация

Най-популярните магазини в Англия

Магазини в Англия

Снимка: HerryLawford - Flick

Много от потребителите, използващи нашите услуги за пазаруване и доставка от Англия, ни питат, “От кои магазини можем да поръчваме ?”.  За щастие благодарените на услугите на Donesimi.com имате възможност да поръчвате от почти всички магазини в Англия.

За съжаление все още съществуват някой изключения, като магазина на H&М, от който може да правите поръчки, но процесът е малко по трудоемък.
За да улесним всички вас направихме един списък с най-популярните магазини. Той е разположен на следният адрес – http://magaziniuk.start.bg.

Решихме да съберем всички тях на този адрес, за да може, всеки един от вас който желае да предложи линк, да го изпрати и ние да го добавим в каталога. По този начин, всички вие, ще може от една страна, да запазвате най-любимите си английски магазини на едно място, а също така да ги споделяте с вашите приятели!
Силно се надяваме, че по този начин ще бъдем изключително полезни на всички вас интересуващи се от пазаруване от Англия. На адреса ще откриете някой от най-популярните магазини като Amazon, SportsDirect, LaRedoute както и някой по-малко известни но с изключително интересни предложения.

В този каталог, може да откриете магазини за часовници, компютри, спортни и ловни аксесоари, сватбени рокли, пръстени и аксесоари. Не сме забравили и магазините за бебешки и детски  дрехи, както и тези за часовници и обувки.

За нас ще бъде истинско удоволствие, ако вие се включите в този наш проект и ни помогнете да добавим и вашите любими магазини!
Ще очакваме всички ваши предложения на нашият email адрес, или от формата “Предложи линк” разположена в края на страницата.

Постоянен линк към тази тема: http://blog.donesimi.com/03/2012/%d0%bd%d0%b0%d0%b9-%d0%bf%d0%be%d0%bf%d1%83%d0%bb%d1%8f%d1%80%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bc%d0%b0%d0%b3%d0%b0%d0%b7%d0%b8%d0%bd%d0%b8-%d0%b2-%d0%b0%d0%bd%d0%b3%d0%bb%d0%b8%d1%8f/

1 comment

1 ping

  1. Sharankova

    Супер, обожавам детските дрехи и то марковите от Англия и Сащ.

  1. Поръчка от Sportsdirect, Amazon.co.uk и Ebay | Доставка от Англия - блог на Donesimi.com

    [...] А ако се интересувате от от други магазини в Англия, то може да погледнете и този пост. [...]

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *


шест − 2 =

Относно новия и единствен адрес

Нов адрес в Donesimi.com Вероятно сте получили е-мейл от нас, относно промяната на адреса по Тарифа Икономична. Сигурно повечето от...

Затвори