«

»

сеп 01 2012

Разпечатай това Публикация

Задържане на пратка с цел обединяване

Клиентите на Donesimi.com често задават въпроса:

Възможно ли е да задържа пратката си в склада в Англия?

Обикновено това се налага, когато клиента очаква да получи две или повече отделни пратки и би желал те да пътуват заедно, като по този начин се спестяват разхожданията до офисите на Еконт, както и някои разходи.

Отговора е – ДА! Можете да задържите получените пратки, но те ще бъдат задържани в склада в България.

За да задържите дадена пратка, трябва да натиснете бутона Задръж пратката, който се намира срещу всяка пратка в Моята кутия > Входящи

Примерна пратка

Изглед от Моята кутия – Входящи

Зеленото тикче обозначава, че пратката ще бъде изпратена до клиента. Когато е изобразен червен бутон “пауза”, тогава пратката ще бъде задържана, до освобождаването и от ваша страна.

Всички пратки адресирани до един и същи клиент, които са маркирани за изпращане, се обединяват във възможно най-малко отделни пратки, като целта е да влизат в ограниченията за Пощенска пратка (до 60 см и до тегло от 20 кг).

Моля, пишете ни, ако имате повече въпроси относно задържане и обединяване на пратки.

Постоянен линк към тази тема: http://blog.donesimi.com/09/2012/%d0%b7%d0%b0%d0%b4%d1%8a%d1%80%d0%b6%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d1%82%d0%ba%d0%b0-%d1%81-%d1%86%d0%b5%d0%bb-%d0%be%d0%b1%d0%b5%d0%b4%d0%b8%d0%bd%d1%8f%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5/

3 comments

  1. Пламен

    Здравейте, имам задържана пратка, която в момента е в България и такава, която пътува насам. Кога трябва да изключа паузирането, за да се обединят двете пратки?

  2. Борис

    Не разбирам особено смисъла на услугата при положение,че в крайна сметка трябва да си платиш доставката на всяка стока до Бг поотделно. Пример:имам 2стоки по 0.5кг. и искам да ги обединя за да станат 1 стока и да платя само 1 доставка до Бг. При положение,че идват до склада в България излиза,че трябва да платя и 2те доставки.Така ли е?

    1. Daniel G.

      Здравейте,

      Винаги, когато потребител има повече от една пратка в склада ни, те се обединяват, с цел спестяване на разходите за клиента. Когато потребителя е получил пратка в първия курс за седмицата и иска да изчака да пристигне друга негова пратка, за да ги получи с една доставка на Еконт, то тогава потребителя може да използва услугата за задържане на пратка.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *


9 − девет =

Уведомяване с SMS
Уведомяване със SMS при получаване на пратка в Англия и България.

Кога и какви sms съобщения получавате от Donesimi.com? Когато получите пратка в склада ни във Великобритания, тя се приема, складира...

Затвори